Menu

Waarom isola?

Missie: innovatie in isolatie

NV Isola werd opgericht in 1984 toen Wilfried Blocken in primeur PUR-hardschuim produceerde als vloerisolatie. Samen met het WTCB was Isola dus letterlijk de grondlegger van het populaire gespoten PUR van vandaag!

Ons gamma breidde in 1995 uit met Thermogran. Dat originele isolatieproduct kent zowel een hoog isolerend vermogen als een akoestische waarde. Inmiddels plaatsen we thermische en akoestische isolatie  over heel België en wordt de chape in het pakket van de vloeropbouw mee aangeboden. 

Service en kwaliteit nastreven

Isola Belgium staat al jaren voor optimale kwaliteit én service.  Hiervoor doen wij beroep op ons ervaren en uitgebreid team en een groot wagenpark met isolatie- en chapeploegen zodat wij snel en vakkundig onze klanten kunnen helpen. Wij verwijzen hiertoe graag naar onze referenties over heel België.

We verlenen de klant ook een extra service na-verkoop met de subsidieregeling. 

Topteam

Ons team begeleidt je graag bij je nieuwbouw- of renovatieproject en adviseren u met professioneel advies

Ook na de oplevering, zorgen wij dat je niet in de kou blijft staan.  Zo ondersteunen we je in de opvolging van premies bij de netwerkbeheerder en fiscale attesten voor subsidieaanvragen

Vraag naar uw persoonlijke offerte op maat!

Isola Belgium is je all-in-one isolatiepartner:

Bovenop de thermische of akoestische isolatielaag bieden we daarom eveneens chape als zwevende dekvloer aan in één compleet pakket van isolatie tot afwerking.

Een gespecialiseerd team deskundige plaatsers uitgerust met 6 volautomatische Bremat-vrachtwagens, zorgen ervoor dat wij deze service zelf kunnen leveren.

Zo moet je na het isoleren niet meer bij een ander bedrijf gaan aankloppen om de puntjes op de i te zetten en kan je genieten van alle service in één.

Testen op speciale drukbank

Isola Belgium engageert zich ertoe om bij alle uitgevoerde vloerisolatiewerken met PUR een individuele kwaliteitscontrole uit te voeren.

Ter plaatse op de werf worden stalen genomen voor interne druktesten met een speciale drukbank. Er wordt dus niets aan het toeval overgelaten door onze experts!

Attesten en akoestische metingen

WTCB attesten

Via onderzoek voor industrie en overheid vaardigt het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) attesten uit als innovatiestimulans in de sector én als kwaliteitsmerk.

Geluidsmetingen

Om verhoogd akoestisch comfort te verzekeren, voeren wij regelmatig in situ tests uit en werken we samen met gecertificeerde keuringsfirma’s zoals De Fonseca, Vinçotte, Venac, ...