Menu

Vloerisolatie

Hoe warm is het in jouw ideale thuis? De meeste mensen antwoorden op die vraag met ‘Rond de 20 graden, maar dat kost me te veel aan verwarming’. Goed nieuws, want in een degelijk geïsoleerde woning is zo’n constante, aangename temperatuur niet langer een dure droom, maar een dagelijks genot!

In elk seizoen thuiskomen en meteen je jas uittrekken om te genieten van dat knusse thuisgevoel ... En van de lagere energiefactuur die je opwacht in de brievenbus! Isoleer vandaag, profiteer morgen.

TIP: Vloerisolatie in een nieuwbouw voorzien we op de gelijkvloers standaard als gespoten PUR en op de verdiepingen als  een Thermogran-systeem .

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kwaliteit verzekerd!

Om verhoogd akoestisch comfort te verzekeren, voeren wij regelmatig in situ tests uit en werken we samen met gecertifiëceerde keuringsfirma’s zoals De Fonseca, Vinçotte, Venac, ...

Thermogran met EPBD certificaat

Thermogran® is een isolatieproduct op basis van gerecycleerd polyurethaan met een uitstekende akoestische en thermische isolatiewaarde. Dat verhoogt niet enkel je comfort, maar ook de waarde van je woonst.

Dankzij onze knowhow verbeterden we de prestaties qua akoestische isolatie van dit topproduct: twee in één dus, dat is altijd goed voor de portemonnee!

Thermogran® opbouw:

Thermogran 25: Thermogran® + Puratex

Thermogran 32 : Thermogran® + Accorub (1 cm dikte) + Puratex

Thermogran 34 : Thermogran® + Accorub (2 cm dikte) + Puratex

thermogran-met-epbd-certificaat

Voordelen

  • Geen droogtijden, geen bouwvocht
  • Makkelijk te plaatsen
  • Naadloze isolatie
  • Dekvloer kan onmiddellijk na plaatsing gelegd worden
  • Brandveilig
  • Minimale werfvoorbereiding nodig
  • Geen bevuiling van andere oppervlakten
Meer informatie over Thermogran met EPBD certificaat

Referenties

Bekijk alle referenties