Menu

Spouwmuurisolatie met Isola Pearls

Elke maand weer een pijnlijk momentje, die energiefactuur? Besparen op verwarmingskosten is nochtans makkelijker en goedkoper dan je denkt! Dankzij spouwmuurisolatie met Isola Pearls (EPS Pearls) kan je je factuur tot 20-35% verminderen.

Zonder hak- en breekwerk bieden we je een snelle totaaloplossing waarvan je direct de financiële vruchten plukt. Milieuvriendelijk, makkelijk, voordelig én innovatief. Je investering is in geen tijd terugverdiend dankzij de lagere energiefacturen, terwijl de waarde van je huis stijgt.

:

En zeg nu zelf: in elk seizoen een aangename binnentemperatuur, wie droomt daar niet van? Wie goed geïsoleerd woont, woont warmer, gelukkiger en goedkoper.

Geniet van je premies en vraag naar onze bijzondere actie na-isolatie

Vraag achter onze interessante voorwaarden

Recht op een premie?

Bezoek de website energiesparen.be of contacteer ons en wij helpen u meteen verder!

Hulp nodig met premies?

Isola helpt u van a tot z met uw premieaanvragen.

Isola Pearls

Ontdek de drie innovaties van onze spouwparels:

1. Solide isolatieplaat

De EPS parels worden met een watergedragen bindmiddel in de spouwmuur geblazen. Na droging van het bindmiddel, ontstaat een homogene isolatieplaat in je spouwmuur die zorgt voor maximale isolatie, ventilatie en drainage. Een zeer duurzame oplossing!

2. Hypermoderne inblaasapparatuur

Speciaal ontwikkelde ‘parelpistolen’ en een uitgekiend boorpatroon garanderen een compacte dekking van de Isola Pearls.

3. Innovatieve vorm

Isola Pearls bestaan uit met carbon verbeterd geëxpandeerd polystyreen (EPS). Het verschil met traditionele hr++-parels? Betere isolatiewaarde, milieuvriendelijkheid en levensduur!

Ze bieden de juiste balans tussen thermische geleidbaarheid en vochtongevoeligheid voor een lagere EPC-waarde (EnergiePrestatieCoëfficiënt) van je woning. En hoe lager de EPC, hoe zuiniger!

Ik heb geïsoleerd, wat nu?

Als isolatie-expert garandeert Isola Belgium kwaliteit in materiaalgebruik en installatie, inclusief topservice voor en na verkoop. We begeleiden je bij het invullen van premiedocumenten voor je netwerkbeheerder en fiscale attesten voor subsidieaanvragen. Dankzij bijscholingen in de nieuwste technieken en regelgevingen blijft Isola Belgium vandaag én morgen de meest betrouwbare keuze voor jouw isolatieproject van a tot z.

Voordelen

 • Hoge energie- en kostenbesparing
 • Milieuvriendelijk, duurzaam, niet toxisch
 • Volledige luchtdichte isolatie in 1 dag!
 • Vermijden van oppervlaktecondensatie
 • Verhoogt het wooncomfort 
 • Gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiesysteem
 • Geen ongediertebeschadiging mogelijk
 • Waterafstotend en dampdoorlatend
 • Erkend installateur

Toepassingen

Installatie in 4 stappen

 1. Visuele inspectie van de spouwmuur met bepaling/bespreking van de aanpak, offerte en uitvoeringsdatum.
 2. De Isola Pearls-installateur boort gaatjes in je buitenmuur, precies op de kruising van de voegen.
 3. Via de boorgaten worden de parels samen met het watergedragen bindmiddel in de spouw gespoten, waarna het mengsel uithardt.
 4. De gaatjes in de voegen worden gedicht met specie in dezelfde kleur zodat je gevel er weer net zoals voorheen uitziet.