Menu

Chape

Isola Belgium is je all-in-one isolatiepartner: bovenop de thermische of akoestische isolatielaag bieden we daarom eveneens chape als zwevende dekvloer aan in één compleet pakket van isolatie tot afwerking.

Een gespecialiseerd team deskundige plaatsers uitgerust met 6 volautomatische Bremat-vrachtwagens, zorgen ervoor dat wij deze service zelf kunnen leveren.

Zo moet je na het isoleren niet meer bij een ander bedrijf gaan aankloppen om de puntjes op de i te zetten. Voor jou doen we het graag in één keer meteen goed!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Isolatie en chape in 1 pakket!

Kies voor een totaalpakket en bekijk onze oplossingen voor vloerisolatie

Cementgebonden chape

Cementgebonden/traditionele chape is een mengsel op basis van grof rivierzand en cement dat ter plaatse met water wordt vermengd en naar de werkvloer gepompt.

Werkwijze

De zwevende dekvloer wordt voorzien van randisolatie en een bewapeningsnet van 50x50x2mm dat een deel van de buigbelastingen zal opvangen. Met een digitale waterpas wordt het niveau en de plaats van het te chappen oppervlak bepaald.

Tenslotte wordt de oppervlakte gepolierd om mogelijke poriën te dichten. Eventuele additieven (Contopp-versneller) kunnen aan de chape toegevoegd worden om het droogproces te bevorderen zodat je snel verder kan met de rest van de werken!

Voordelen

  • Geschikt als ondervloer voor alle types vloerbekledingen (tegels, parket, laminaat ...)
  • Kan geplaatst worden onder hellende vlakken ter vervanging van tredes, inloopdouche ...
  • Vochtbestendig

Referenties

Bekijk alle referenties