Menu

Akoestische isolatie

Samenleven in een appartementsgebouw, in een levendig huis met een gezellig (groot) gezin … Het zijn maar enkele situaties waarin je geconfronteerd kan worden met geluidsoverlast. Of niet: als je kiest voor akoestische isolatie!

Dankzij akoestische isolatie op maat wordt je rust niet verstoord, en dat heeft ook een positief effect op je gezondheid. We gebruiken een materiaal dat geluid absorbeert en afbreekt. Dat bevordert ook een goede akoestiek in huis.

Omring je dus gerust met familie, vrienden, buren en collega’s zonder dat huiselijke gevoel van privacy en rust te moeten opgeven! Isola Belgium ontwikkelde hiervoor een aantal verschillende toepassingen:

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kwaliteit verzekerd!

Om verhoogd akoestisch comfort te verzekeren, voeren wij regelmatig in situ tests uit en werken we samen met gecertifiëceerde keuringsfirma’s zoals De Fonseca, Vinçotte, Venac, ...

Akoestische isolatie met rubber - Rubsonor

Rubber is de royalty der geluidsabsorptie! Rubbergranulaten hebben namelijk een ideale structuur om leidingen uit te vullen en akoestisch te isoleren.

Geïnspireerd door deze kwaliteiten, ontwikkelden we Rubsonor - een samenstelling van rubbergranulaten en prepolymeerlijm. Dit product is perfect te gebruiken door de doe-het-zelver.

De binding van de granulaten met de lijm gebeurt tijdens de plaatsing. De dikte van de isolatielaag is vrij te kiezen mits een minimum van 2 cm, zodat de dekvloer nergens een rigide verbinding heeft met de steunvloer. Over de isolatielaag wordt een plasticfolie geplaatst ter voorkoming van waterindringing en beschadiging.

akoestische-isolatie-met-rubber-rubsonor

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Voordelen

  • Hoge akoestische contactgeluidsisolatie: (Klasse Ia)
  • Naadloze isolatie
  • Door de grootte en samenstelling van de korrels is er geen gevaar voor bevuiling van andere oppervlakten tijdens de plaatsing
  • Wordt aangebracht in constante dikte zonder bijkomende bewerkingen zoals schuren....

Downloads