Menu

Akoestische isolatie

Samenleven in een appartementsgebouw, in een levendig huis met een gezellig (groot) gezin … Het zijn maar enkele situaties waarin je geconfronteerd kan worden met geluidsoverlast. Of niet: als je kiest voor akoestische isolatie!

Dankzij akoestische isolatie op maat wordt je rust niet verstoord, en dat heeft ook een positief effect op je gezondheid. We gebruiken een materiaal dat geluid absorbeert en afbreekt. Dat bevordert ook een goede akoestiek in huis.

Omring je dus gerust met familie, vrienden, buren en collega’s zonder dat huiselijke gevoel van privacy en rust te moeten opgeven! Isola Belgium ontwikkelde hiervoor een aantal verschillende toepassingen:

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kwaliteit verzekerd!

Om verhoogd akoestisch comfort te verzekeren, voeren wij regelmatig in situ tests uit en werken we samen met gecertifiëceerde keuringsfirma’s zoals De Fonseca, Vinçotte, Venac, ...

Thermogran met EPBD certificaat

Thermogran® is een isolatieproduct op basis van gerecycleerd polyurethaan met een uitstekende akoestische en thermische isolatiewaarde. Dat verhoogt niet enkel je comfort, maar ook de waarde van je woonst.

Dankzij onze knowhow verbeterden we de prestaties qua akoestische isolatie van dit topproduct: twee in één dus, dat is altijd goed voor de portemonnee!

Thermogran® systemen:

Thermogran 25 is een 2-lagig systeem: Thermogran® + Puratex 

Thermogran 32 is een 3-lagig systeem: Thermogran® + Accorub (1 cm dikte) + Puratex

Thermogran 34 is een 3-lagig systeem: Thermogran® + Accorub (2 cm dikte) + Puratex

Thermogran® is gekeurd door het WTCB.

Om je de nodige garanties te bieden, voeren wij regelmatig in situ tests uit en werken we samen met gecertificeerde keuringsfirma’s zoals De Fonseca, Vinçotte, Venac, …

Voordelen

  • Geen droogtijden, geen bouwvocht
  • Makkelijk te plaatsen
  • Naadloze isolatie
  • Dekvloer kan onmiddellijk gelegd worden
  • Brandveilig
  • Minimale werfvoorbereiding nodig
  • Geen bevuiling van andere oppervlakten
Meer informatie over Thermogran met EPBD certificaat

Referenties

Bekijk alle referenties